Etusivu | Sivukartta | Haku | På svenska

Parkpro yrityksenä

Parkpro on kotimainen yrittäjävetoinen pysäköintiin erikoistunut palveluyritys. Yrityksemme on nuori, mutta omaamme pitkän ja monipuolisen kokemuksen alalta. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet monenlaisia kohteita, kuten maanalaisia pysäköintilaitoksia, liike- ja kauppakeskus pysäköintiä, toimisto ja business center pysäköintiä, liityntäpysäköintiä ym. Omistajien tiivis osallistuminen päivittäiseen liiketoimintaan takaa joustavan ja tehokkaan palvelun.

Ammattilaiset

Tom Ek, partner on toiminut pysäköintialalla johtotehtävissä vuodesta 2004. Ensin Carpark Finland Oy:n toimitusjohtajana, vuodesta 2006 lähtien yritysoston myötä Q-Park konsernin maa- ja toimitusjohtajana Suomessa sekä sen yksityistä pysäköinninvalvontaa harjoittavan tytäryhtiön ParkCom Oy:n toimitusjohtajana.

"Olen toiminut näköalapaikalla, kun pysäköinnin palveluliiketoiminta on varsinaisesti kehittynyt ja voimakkaasti kasvanut Suomessa. Yrityksen voimakas kasvu uudella alalla ja toiminnan muuttaminen osaksi konsernin palvelustrategiaa on ollut mielenkiintoista ja haastavaa. Lisäksi toimiminen yksityisen pysäköinninvalvonnan pioneerina ja alan oikeudellisen aseman selvittäminen ja siihen liittyvät oikeusprosessit ovat kartuttaneet alalla tarvittavaa kokemusta ja ammattitaitoa."

"Yrittäjänä haluan olla lähempänä toimeksiantajiemme liiketoimintaa ja ymmärtää paremmin kuinka Parkpro voi aidosti luoda heille lisäarvoa."

Clas Nyström, partner on toiminut yli 15 vuotta palvelualan johtotehtävissä . Kokemusta on kertynyt turvallisuusalalta niin perheyrityksestä kun kansainvälisistä yrityksistä kuten Falck Security Oy ja G4S Security Oy. "Turvallisuusalan nopea kasvu ja integroituminen 1990 ja 2000 -luvuilla toi monipuolista kokemusta mm. palveluliiketoiminnan operatiivisestä johtamisesta, lisäarvopalveluiden kehittämisestä ja yritysostoista."

Pysäköintialan kokemusta Clas on kartuttanut niin ParkComin liiketoimintajohtajan tehtävässä kuin Q-Park konsernin eri projektitehtävissä. "Viimeiset kolme vuotta yksityisen pysäköinninvalvonnan parissa on ollut todella mielenkiintoista aikaa. Tänä aikana on voimakkaasti kasvatettu liiketoimintaa, keskeytetty liiketoiminta, taisteltu sen laillisuuden puolesta ja taas aloitettu se uudestaan."

Pysäköinninvalvonta

 

Parkpro Oy | Laippatie 5 | 00880 Helsinki | Puh. 0207579990 | info@parkpro.fi
Parkpro etusivu